Våra produkter

I vårt sortiment finns pyssel och golvdekaler. Vår mest sålda produkt är pysselpåsar, ett litet kit med pysselhäfte, kritor och eventuellt klistermärken eller tatueringar. Vår näst mest säljande produkt är bordsunderläggen i A3-format, lätta att lägga fram på restaurangen när det kommer in en barnfamilj. Nu har vi precis lanserat golvdekaler också. I våra pysselhäften finns alltid peppiga ord för barn, och vi har nu tagit vidare peppen till golvdekaler för att hålla avstånd. Se mer om produkterna nedan.

Vi gör även menyer och anpassar självklart allting efter er vid önskemål. Pyssel med eget tema, egen logo eller med er meny i pysselpåsen. Beställ via info@lyckapyssel.se. Maila för frågor, priser, och information om hur vi kan anpassa produkterna för er.

Lycka-påsar

Våra pysselpåsar, som vi kallar Lycka-påsar, är vår mest sålda produkt. De finns i flera olika storlekar, beroende på hur länge barnen behöver sysselsättas. Läs mer här.


Bordsunderlägg

Våra populära bordsunderlägg finns i A3-storlek och kommer i block med 25 ark.


Bordsunderlägg med egen meny/eget tryck

Vill ni ha er barnmeny på bordsunderlägg? Inga problem! Skicka er meny (och logo om ni vill) till info@lyckapyssel.se, och lägg till om ni har andra önskemål om innehåll, så återkommer vi med pris och förslag.


Golvdekaler “håll avstånd”

Golvdekaler med peppiga ord och en påminnelse om att hålla avstånd såhär i corona-tider. Dekalerna kommer i 4-pack, och är 20 x 20 cm stora.

249 kr/4 st (ex moms och frakt).


Vill du beställa?

För beställning, maila oss på info@lyckapyssel.se. Eller fyll i nedan formulär och skriv vad och hur mycket du vill beställa, ditt organisationsnummer för fakturering och adress för leverans.

Vårt pyssel och golvdekaler är tryckta på miljömärkt papper och klistermärken är av återvunnet papper. Vi använder träkritor istället för vaxkritor. Papperspåsarna som används är av återvunnet papper. Vi väljer alltid det mest hållbara alternativet.