Pysselpåsar – Lycka-påsar

Våra pysselpåsar – lyckapåsar som vi kallar dem – finns i tre olika storlekar: “Vänta lite”, “Vänta lagom” och “Vänta länge”. Mer om dem hittar du nedan.

“Vänta lite”

Vår pysselpåse “Vänta lite” sysselsätter barnen en liten stund, precis som det låter på namnet. Den innehåller ett litet pysselhäfte (8 sidor, A6-format) och kritor. Vi tycker att den är perfekt för café-besöket eller för en lunch.

“Vänta lagom”

Pysselpåsen “Vänta lagom” innehåller pysselhäfte (12 sidor, A5-format), klistermärkesark och kritor. Den är lagom för att sysselsätta barn en bra stund, under exempelvis en middag, en kontraktskrivning hos mäklare, ett besök hos köksplanerare, eller liknande. Den är också perfekt som present till barnen vid incheckning på hotell. Vill man inte ha klistermärken går det att byta mot exempelvis tatueringar. Det här är den mest sålda av våra pysselpåsar – lyckapåsar.

“Vänta länge”

Vår största pysselpåse “Vänta länge” är fylld med pyssel. Den innehåller en pysselbok (16 sidor, A4-format), klistermärkesark, kritor, tatueringar och övrigt pyssel som exempelvis en ögonmask att färglägga och klä ut sig med. Innehållet kan anpassas och den här påsen behöver vi lite längre beställningstid. Övriga produkter finns på lager.

Självklart kan vi anpassa våra pysselpåsar – lyckapåsar efter era önskemål. Allt från att sätta en logo på påsen, till att göra hela pysselhäftet anpassat till er verksamhet. Maila oss på info@lyckaproduktion.se, så löser vi det.